Γερανοί

Μεταφορές & Ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων

Με έδρα στην Κόρινθο, εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα! Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφορών στους πελάτες μας, καλύπτοντας και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις που χρήζουν ειδικού χειρισμού! Λειτουργούμε, πάντα, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.Στην εταιρεία ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΕ επενδύσαμε το 2004 (πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα 2004-2009) σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες logistics, αποκτώντας υπερσύγχρονους αυτοκινούμενους τηλεσκοπικούς γερανούς, φορτωτές, περονοφόρα οχήματα και φορτηγά.

Με αρωγό, λοιπόν, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, σήμερα αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε υπηρεσίες με μεγάλο δείκτη δυσκολίας, όπως είναι οι μεταφορές/ανυψώσεις και τοποθετήσεις βαρέων και ογκωδών αντικειμένων.

Διαθέτοντας τηλεσκοπικούς γερανούς έως 100ΤΝ, μπορούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε ανυψωτική εργασία, όπως μοντάζ κτιρίων. Διαθέτουμε, επίσης, κλαρκ ανυψωτικό ικανότητας έως 10ΤΝ.

Οι γερανοί μας χρησιμοποιούνται για μεταφορές βαρέων μηχανημάτων, αυτοκινήτων, σκαφών, ελικοπτέρων, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ανεμογεννητριών, σκαφών, ελικοπτέρων και οποιουδήποτε άλλου ογκώδους αντικείμενου.Δικαίως, η ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΕ έχει καθιερωθεί ως εταιρεία-leader στην αγορά των μεταφορών, εκφορτώσεων και ανυψώσεων! Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό!

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των γερανομεταφορών και συνεχή τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, αναλαμβάνουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών, έχοντας την εξειδίκευση και τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε τις εργασίες μας με ασφάλεια!

Στην εταιρεία ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΕ, στην Κόρινθο, μπορούμε να σας παράσχουμε ό,τι ακριβώς απαιτεί μια ειδική και δύσκολη μεταφορά. Οι τεχνικές, οι μέθοδοι και ο εξοπλισμός μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή υλοποίηση ειδικών μεταφορών και γερανομεταφορών.

Αναθέστε μας, λοιπόν, τα πιο απαιτητικά projects!

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας για μεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων.
Εγγυόμαστε για το άριστο αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας!

 
 
Ζητήστε προσφορά!