Οι υπηρεσίες μας

qode-np-item

qode-np-item

qode-np-item

qode-np-item

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου.

ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ-ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα φορτοεκφορτώσεις πλοίων χύδην ή συσκευασμένου φορτίου με παράδοση στον χώρο του παραλήπτη. Αποτελώντας την κύρια ειδικότητα  της εταιρείας, έχουμε επενδύσει σε σύγχρονα και γρήγορα μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης.  Διαθέτουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για εργασίες φορτοεκφόρτωσης στα δημόσια και ιδιωτικά λιμάνια.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές χύδην φορτίων και παλέτες με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, αλλά και με ένα χαρτοφυλάκιο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Καθετοποίηση σε μεταφορές από λιμάνια.

LOGISTICS

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της Πελοποννήσου, δίπλα στην Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και έχοντας 20στρμ. ιδιόκτητα είναι η ιδανική λύση για την κάθετη συνεργασία (αποθήκης και μεταφοράς)

ΓΕΡΑΝΟΙ-ΚΛΑΡΚ

Η εταιρεία μας διαθέτει τηλεσκοπικούς γερανούς έως 100ΤΝ και μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε ανυψωτική εργασία (όπως μοντάζ κτιρίων). Επίσης διαθέτουμε κλαρκ ανυψωτικό ικανότητας έως 10ΤΝ

Skip to content