Φορτώσεις – Φορτοεκφορτώσεις

Ασφαλείς μεταφορές εμπορευμάτων & φορτίων

Με έδρα στην Κόρινθο, εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα! Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφορών στους πελάτες μας, καλύπτοντας και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις που χρήζουν ειδικού χειρισμού! Λειτουργούμε, πάντα, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.Στην εταιρεία ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΕ έχουμε ειδικευθεί, εδώ και 20 χρόνια, στα χύδην φορτία που απαιτούν ειδικό χειρισμό στη μεταφορά τους. Με άψογο επαγγελματισμό, γνώση και εμπειρία, αναλαμβάνουμε φορτοεκφορτώσεις πλοίων μεταφοράς χύδην ή συσκευασμένου φορτίου, με παράδοση στο χώρο του παραλήπτη.

Εκτός από το λιμάνι της Κορίνθου, η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί στα λιμάνια του Ναυπλίου, της Καλαμάτας, του Κιάτου και σε όλα τα λιμάνια της Πελοποννήσου, ως μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για φορτοεκφορτώσεις πλοίων!

  • Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για εργασίες φορτοεκφόρτωσης στα δημόσια και ιδιωτικά λιμάνια.
  • Έχουμε επενδύσει σε σύγχρονα και γρήγορα μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης, υπηρεσίας που αποτελεί, άλλωστε, μία τις κύριες ειδικότητές μας.
  • Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε είδους έργο, όσο σύνθετο και αν είναι, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 
Απευθυνθείτε στην εταιρεία ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΕ, στην Κόρινθο, για φορτώσεις και εκφορτώσεις βαρέων αντικειμένων και φορτίων -χύδην ή συσκευασμένων.
 

Ζητήστε προσφορά!